Referenties: Ministerie van Defensie -Den-Haag, Hotelschool Amsterdam
Home |
Contact |
+31 (0)6 51 52 61 82

karpetten
vloerafwerking
wandafwerking
=
special
Jan Veldhoen

  Akoestiek

Niets is zo eentonig als dit onderwerp. Met de toepassing van steeds meer harde materialen in het interieur wordt het ook moeilijker om de geluidsinvloeden om je heen goed te beheersen. En omdat geluid en vooral de beheersing ervan een complexe materie is kun je niet ‘even zomaar’ wat doen.

Toen ik me in 2006 wat in begrippen als -absorbtie- en -reflectie- begon te verdiepen merkte ik al vrij snel dat je echt veel deskundigheid nodig hebt om tot een professionele oplossing te komen voor de vaak ingewikkelde geluidsproblemen.

Gelukkig heb ik inmiddels de beschikking over een fors netwerk dat ik graag, samen met m’n eigen ervaringen, inzet om je goed te kunnen adviseren.

Akoestische Panelen

R-U-I-M-T-E...hoe gek kan het gaan: iedereen wil ruimte, maar hebben we het eenmaal, dan moet het zo snel mogelijk worden opgedeeld... ‘stukje’ privacy... het liefst met zo min mogelijk verstoring van buitenaf... met akoestische ruimtedelers is dat probleem snel opgelost. Slim en betaalbaar. (En ik kan je precies vertellen waar en hoeveel je het beste kunt toepassen voor een optimaal resultaat).