Referenties: Ministerie van Defensie -Den-Haag, Hotelschool Amsterdam
Home |
Contact |
+31 (0)6 51 52 61 82

karpetten
vloerafwerking
wandafwerking
=
special
Jan Veldhoen

  Jan Veldhoen

Al flink wat jaren bezig met vloer- en wandafwerkingen. Saai ? ... welnee... ! Zolang je maar alert blijft op steeds nieuwe ontwikkelingen en innovaties; (en het mooie is,  dat je die ook zelf kunt maken). 

Het begon zo rond 1992; met een ervaring van ruim 7 jaar bij gerenommeerde agentuur-bedrijven uit die tijd, Kreymborg en Danskina startte ik met de verkoop van de collectie Ruckstuhl in Nederland. Recent heb ik me verbonden aan de collectie Longbarn. In Lichtenvoorde (Gld) worden fantastische vloerafwerkingen gemaakt...al jarenlang en met een zeer actuele en originele kijk op materialen en dessins. (En daar moet je niet over praten maar -voelen-).

In de afgelopen 20 jaar werkte ik samen met talloze architecten en ontwerpers aan bijzondere, grote en kleine projecten. In de periode ontwikkelde ik ook veel aanpassingen op bestaande en nieuwe producten. Met die passie voor textiel en de toepassingen ervan  op vloer en wand maak en verkoop  ik nog steeds bijzondere producten. Soms met een technische of praktische insteek , dan weer omdat het er mooi uit moet zien en heel vaak  een combinatie van die twee. Inmiddels zijn er verschillende nieuwe productgroepen toegevoegd en kan ik je veel meer laten zien en leveren. M’n kennis en ervaring op het gebied van interieur-textiel komen nu ook  goed van pas bij het toepassen ervan op heel specialistische gebieden zoals ruimte-akoestiek of  gebouw-entree. Daarnaast beperk ik me niet langer tot de ‘zachte sector’  maar help ik je ook graag met het vinden van een harde vloer oplossing. 

Tenslotte heb ik ook een plek op m’n site gemaakt voor alles wat ik erg mooi vind en je graag wil laten zien of lezen.....van -kunst & kitch-  tot -knap & knullig-  


 
 
01 | Felt For Architecture, by Claudio Varone and Anneke Copier | 02/03 | Beeldverslag Milaan