Referenties: Ministerie van Defensie -Den-Haag, Hotelschool Amsterdam
Home |
Contact |
+31 (0)6 51 52 61 82

karpetten
vloerafwerking
wandafwerking
=
special
Jan Veldhoen

  Vloerafwerking

Als je nagaat dat je ruim 70% van de tijd -binnen- doorbrengt is het dus best wel handig om goed na te denken wat je met dat stukje van het interieur wilt doen; want zonder het echt te beseffen draait er erg veel om vloeren ‘hard of zacht’ ?.. that’s the question.

Ik heb in de afgelopen decennia al heel wat voor- en nadelen van welke vloertype dan ook gehoord en gezien. En ik weet ook dat je voor heel weinig best veel kunt kopen en dat er vaak veel kosten gaan zitten in het vervangen van een -teleurstelling- . Maar eerlijk gezegd kan je bij de keuze van een goede vloerafwerking maar voor één echt argument gaan: ’ wat is dat mooi zeg!‘.

En laat je daarna maar eens goed de les lezen, want ook voor elke vloerafwerking zijn er talloze DO’s en DON’Ts. Ik neem je graag mee naar de kennis en ervaring van de fabrikant zelf. Hij kent z’n producten door en door en weet uit eigen bronnen waar ze het beste tot hun recht komen, hij weet ook hoe je er goed mee om moet gaan om er heel lang van te kunnen genieten.

Voor meer informatie over: Longbarncompany